coversfamily.reismee.nl

Lieve mensen jullie worden gemist!!

Vrijdag 8 januari 2010

De Valentijn, Barbarossa en de Brandaan vertrekken vandaag richting Trinidad/Tobago....... redden wij het om met hun mee te gaan.....?????

Jammer ik had wel veel langer in Suriname willen blijven..... Maar met maar 1 zeil......is het wel zo prettig om met anderen in de buurt over te steken naar Trinidad...waar we alles weer kunnen laten repareren....

Stoere Roza gaat van boord! Zij gaat van hier uit verder over land naar Brazilie.... Wij zullen haar missen! Wat een geweldige meid! Toen wij op ons tripje waren naar het binnenland zou zij op de boot passen.......mmmmm We waren nog geen uur weg......met het keren van het getij begint onze boot te krabben en komt gevaarlijk dicht tegen een andere boot aan.....Roza houdt met handen en voeten de boot op afstand....... Gelukkig hebben oplettende zeilers het ook in de gaten en verleggen onze boot naar een andere ankerplek!!!! Ook blijken de nieuwe accu's toch niet zo goed en via de motor worden ze bijna niet opgeladen......Roza zit dus vaak met de motor aan en zet de wekker bij het keren van het getij.......Ook scheurt ze met de dingy alsof ze nooit anders gedaan heeft!

Nu voor het eerst zeilend alleen met ons gezin...... De tocht naar Trinidad zal ongeveer 3/4 dagen duren....

Lieve mensen.....jullie worden erg gemist!! We denken veel aan jullie, ook de kinderen.....we zouden het liefst veel bellen en mailtjes terug sturen.....maar wij hebben bijna geen tijd gehad om uberhaupt ergens op het internet te komen!!!

Liefs van ons.......

Reacties

Reacties

Iris, Ben, Rob en Huub

Lieve allemaal,

Wat geweldig om weer een teken van leven van jullie te krijgen! En wat een avonturen ...! Het begint zo langzamerhand steeds meer op een training omgaan met stress te lijken dan op een ontspannen zeilreis. We hebben respect voor jullie doorzettingsvermogen en durf.
Pas wel op met wat jullie schrijven ... voor jullie het weten zitten jullie, met zo veel bak-ervaring, voor elke ouderavond de cake te bakken ...

Voor 2010 wensen we jullie nog vele mooie zeilervaringen, maar dan wel met wat minder tegenslag. En dat wij mogen blijven meegenieten van jullie indrukken daar aan de andere kant van de wereld.

Liefs, Iris, Ben, Rob en Huub

Colinda

Hey lieve Moontje,

Fijn om wat te horen van jullie !! Zat me stiekum toch wel zorgen te maken of het allemaal wel goed ging met jullie. Is toch niet niks zo zonder contact.

xxx

Colinda & Serena

Liteke O'Malley

Lieve schatten,

Natuurlijk maakte ook ik me zorgen!!! Zo'n enorme oversteek..... pfff denk vaak aan jullie hoor! Ben echt opgelucht te horen dat jullie heelhuids zijn aangekomen! Super trots op jullie - echt goed gedaan!!!

veel liefs
Liteke

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!